söndag 30 september 2012

Härliga söndag

Pic från Instagram @annaslillaflora


Vilken skön helg vi har haft. Boat in oss i nya huset lite grann & bara varit. En av höjdpunkterna var när vi såg en säl 10-15 meter ut från stranden, häftigt!

En annan var i Mariakyrkan i Helsingborg där jag tittade på arbetskamraters bröllop, kärleksfullt och fint. Hoppas de fick en härlig fest i H55 paviljongen där jag hjälpte till liiite i fredags.

Nu dags att ta ur lammsteken i ugnen och invänta rotsakerna innan vi får chans att stoppa i oss. I morgon en ny dag med 50 % på den nya utmaningen i mitt jobb.

Kram
A

lördag 29 september 2012

God morgon

Pic från instagram @annaslillaflora


Vilken härlig känsla att få vakna upp i vårt nya hus denna lördag morgon. Nu ska det tändas en brasa och lagas god frukost.

Igår hjälpte jag bästa vännen Jannice med ett jobb där hon skulle styla H55 Paviljongen för bröllopsfest, så numera har jag lagt till Wedding planner assistant i mitt CV :-)

Önskar alla en härlig lördag

Kram
A

onsdag 26 september 2012

En regnig dag som denna


Vad passar väl bättre än att minnas ljummen sommardag & mys på trappan när det regnar som mest och är mörkt ute. Bilden är tagen av Therese Romell i samband när hon fotade trädgård och interiör för kanske ett framtida reportage i någon glansig tidning.

Sen ska vi nog fira lite ikväll för idag tackade jag ja till ett vikariat på jobbet som känns spännande, nytt & utvecklande.

Kram
A

tisdag 25 september 2012

Fyllt med ljus


Foto: Jenny Ekenlie



Stearin förrådet är påfyllt när det gäller både vanliga ljus och värmeljus. Jag älskar skuggspelet som blir längs med väggar och tak och att man tillåter sig mera mys. Ja man skulle kunna säga att detta faktiskt är något positivt med den mörkare årstiden, men sen tog det stop! :-)

Kram
A

måndag 24 september 2012

Ett år går fort



För ganska precis ett år sedan kom den här lillkillen hem till oss. Omedelbar förälskelse från vår sida och vi får massor med katt kärlek tillbaka. Tasseman passar vår lilla familj som handen i handsken.

Kram
A


lördag 22 september 2012

Välkommen

Välkommen sa jag igår när Karin Malmberg som är landskapingenjör kom på besök. Även om mitt stora intresse är just trädgård så är jag den förste att erkänna min lilla kunskap om just detta, och nu när vi börjar om i ny trädgård så vill jag börja i rätt ände.

Och vilken bra träff det blev, ni vet att man känner direkt när det klickar, att man pratar samma språk liksom. Nu vid första träffen så var det mest beslut om vilka träd som vi kunde ta bort, en hel del barrträd som inte gör någon lycklig. Ny träff blir det till sommaren och då kommer det roliga med planering av stooora blomsterytor:-)

Men först nu fram med sågen & stubbfräs så är vi igång.

Trevlig helg.

Kram
A

tisdag 18 september 2012

Att utnyttja tiden

Här blir det viltgryta med antingen älg eller rådjur, klisterlappen hade trillat av i frysen, oooops!

Under tiden allt fixas i köket så står den lilla bärbara datorn på diskbänken och jag passar på att titta ifatt Trädgårdsonsdag. På tal om trädgård så kommer det att tas en hjälpande hand när nya huset ska få ny grön skrud, men mer om detta en annan dag.

Kram
A

måndag 17 september 2012

Ännu en vacker kväll

Flyttfåglarna flög över mitt huvud i parti och minut, lite sorgset men de har ju lovat att komma tillbaka.

Tillbaka var jag även på jobbet efter härlig semester och visst är det en märklig känsla att man alldeles nyss bara tog dagen som den kom. Nu är veckan igång och man brukar oftast inte hinna blinka innan fredagen är där.

Önskar er en skön måndag kväll.

Kram
A

lördag 15 september 2012

Höstens färger

Hemma igen efter soliga varma dagar i Spanien och då möts man av höst färger på löven.

Det kändes avlägset men nu är vi där. Så fram med ljusen & mycket mys så ska vi nog klara oss till nästa vår.

Kram
A

söndag 2 september 2012

Huset tomt

Jag har lämnat av sista kära besöket på Knutpunkten i Hbg och nu är vi bara La familiga kvar hemma. Kände sån lycka igår när vi lagade mat tillsammans, barnen lekte & även livet. Att ha goda vänner och släkt där man bara är och njuter, det är fint det.

Blir lite tomt i hjärtat när alla lämnat så jag skall ta mig en stor kaffe i nya Sarjaton koppen. Jag tycker den är en lyckad blandning av allmoge och modern design, imorgon 3:e september släpps hela kollektionen. Kolla in alla löpande nyheter på Design Day by Day bloggen som drivs av min vän Jannice.

Kram
A