fredag 29 mars 2013

söndag 24 mars 2013

Tavlan i ramen

För någon vecka sedan köpte jag den här vackra ramen hos @tofsar_ting och tänkte att den är lika fin med ett motiv i eller utan. Nu när jag hängde upp den så löste det sig ganska så enkelt.

Från Junis sovrum speglar sig dörren och fönstret med en perfekt bild i tavlans glas. Så får den förbli ett tag framöver.

Kram
A

lördag 23 mars 2013

Det doftar

I vårt köksfönster fick citronträdet som inhandlades för ett par veckor sedan sin plats. Den verkar trivas då den fått en massa nya blad och precis börjat att blomma.

Hoppas att ni någon gång fått känna ett citrusträds doft puffar, helt magiskt. Det är en av de dofter som jag bara vill packa in i en burk och njuta av den lite när man vill.

Kram
A

tisdag 19 mars 2013

Påskar till det

Det är ingen garanti för vårväder bara för att det snart är påsk, men det kändes bra att få lägga fram dessa färgglada stenägg. Kanske de lockar fram något bättre i väder väg för detta är man ju mer än nöjd med, blåst, minusgrader och snö.

Kram
A

fredag 8 mars 2013

En fredag

Här håller vi fredag med franska tulpaner och delar av släkten som är och hälsar på. Det är matlagning i köket med spotify, Wii spelande i Junis rum och övriga hänger i vardagsrummet.

Samling sen i kakelugnsrummet runt åtta snåret med middag på bordet, hoppas jag:-)

Kram
A

måndag 4 mars 2013

En dag närmare

Ännu en solig och fin dag som gör att jag faktiskt tror på att våren finns därute. Kaprifol kvistarna på bilden kommer då att svämma över av gulvita väldoftande blommor.

Som sagt en dag närmare:-)

Kram
A

fredag 1 mars 2013

Äta bör man


Äta bör man och samtidigt kan man passa på att lyxloppa lite:-) Jannice och jag rusade lite längre bort på gatan efter matintaget till Fru STILISTA @jennyhb78_frustilista som anordnat lyxloppis. Hittade en bänk, en väska och en blus som fick följa med hem. Värt alla flexminuter!

Nu väntas besök av kompis Lotta & Alexander, vi vuxna skall ha sushi mania medan barnen serveras något annat. Kvar på schemat står filmkväll och övernattning, så mysigt. God fredag därute.

Kram
A