måndag 14 februari 2011

Egna ord och bilder
Vilken fantastisk helg vi har haft! Först att få umgås med familjen på fredag kvällen för att sen hämta upp våra vänner på lördag förmiddag och bara vara, och ha vuxentid, nog så viktigt som småbarns förälder. Vi tog oss till Vingåkers outlet där vi hittade lite att shoppa för att sen pricka in afternoon tea på herrgården.

Menyn för kvällen blev en sju rätters avsmaknings meny med tillhörande vinpaket, och som det smakade. Proffsigt intryck av alla de som jobbade med ett hemtrevligt sätt. De föreslog att vi till och med kunde nyttja spa avdelningen efter middagen eftersom det hade mycket gäster och de flesta vill bubbla & basta innan middagen. Alla utom vi då förstås, så när middagen var slut vid 23 snåret frågade vi snällt om det fanns möjlighet att nyttja spa avdelningen och självklart så fixade de även det. Vi var rätt ensamma i huset kan jag kanske tillägga, haha.

Sent om sider kom vi i säng skrattandes och jag ler fortfarande när jag tänker på allt roligt vi var med om. Dock var det en trött skara som åkte hem i strålande vinterväder och jag kan säga att 40 mil i bilen på eftermiddagen för vår del var så där. Nu återstår fortfarande någon väska att packa upp (tycker inte om) men med glada minnen går det alltid lättare.

Kram
A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar