torsdag 12 april 2012

Ranunkel lycka


Inte mycket mer att säga än att den är bedårande vacker med sina skira blomblad som bara pågår i all oändlighet. Ranunkel blomman var ett självklart val i min bröllops bukett tillsammans med rosor och lite grönt.


Kram
A

7 kommentarer:

 1. Ranunkler är en av mina favoriter! Provade att driva upp egna för några år sedan, men det gick mindre bra! Har du provat?
  Hmm ska du gifta dig???
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Såg före- och efterbilderna på ert sovrum hos Simplicity, förstår att ni är nöjda! Undrar över sängborden, har letat efter dem på IKEA (eftersom bänken "är också från IKEA") men hittar inte. Snälla hjälp mig med namnet.

  //JenniP

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååh det var inte vårt sovrum men de är våra vänner också så jag ska fråga i morgon när jag träffar henne. Återkommer i ärendet:-)

   Radera
  2. Nu har jag kollat med vännen och hon trodde att det var Stockholms serien, men jag kan inte heller finna den tyvärr. Detta gjordes ju för ett par år sedan. Hoppas du hittar något som passar.

   Radera
  3. Tack Anna! Jag får försöka hitta något liknande. Hälsa vännen att deras sovrum är väldigt vilsamt och återigen TACK för hjälpen.

   //JenniP

   Radera
 3. De är otroligt vackra och vilken fin färg.

  SvaraRadera
 4. SÅÅÅ fina bilder...jag gillar din blogg och vill följa men hitar varken facebook eller twitter???
  Vill du ha lite lantlig inspiration & vinna tapetbårder kan du kolla in min blogg:)
  Ha en kanonvecka.

  LOVE Maria på inredningsvis

  SvaraRadera